Loes Becking Coaching & Advies (voorheen ‘Labda’ ) is opgericht door Loes Becking. Zij werkt sinds 1997 als coach en loopbaanadviseur en sinds 2003 heeft zij haar eigen bureau.

Loes is CMI gecertificeerd loopbaanadviseur. Daarnaast heeft zij ruime ervaring in het coachen van werknemers met werkgerelateerde problemen.

In haar praktijk begeleidt Loes zowel particulieren rechtstreeks als werknemers in opdracht van bedrijven, in verschillende functies en branches, werkend of werkzoekend.

Voor organisaties voert zij trajecten uit op het gebied van personeelsontwikkeling: zoals advisering op het gebied van ontwikkeling en opleiding, het in kaart brengen van de huidige en toekomstige personele bezetting en het opstellen van Persoonlijke Ontwikkelings Plannen (zie ook Personeelsontwikkeling).

Grotere opdrachten kunnen door Loes Becking Coaching en Advies worden uitgevoerd in samenwerking met CoachNetwerk B.V.

Loes is CMI gecertificeerd loopbaanadviseur. Daarnaast heeft zij ruime ervaring in het coachen van werknemers met werkgerelateerde problemen.
LBCA is een officieel erkend reϊntegratie-bureau (voor het UWV Werkbedrijf) en kan u daarom professioneel begeleiden bij uw IRO (Individuele Reϊntegratie Overeenkomst).

Loes Becking is gecertificeerd loopbaanadviseur en aangesloten bij de Vereniging voor Loopbaan Professionals NOLOC:Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel K.v.K.: 34217668.

Loes Becking Coaching & Advies heeft samenwerking met of is te vinden via:
www.gcoach.nl
www.coachingnet.nl
www.coachinggids.nl
www.loopbaan.nl
www.loopbaanadvies.nl
www.loopbaanadviesbureaus.nl
www.loopbaanbegeleiding.net
www.loopbaan-ontwikkeling.com
www.outplacementbureaus.nl
www.personeelszaak.nl
www.ikzoekloopbaanbegeleiding.nl